ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

ΤΖΟΚΕΡ: Ο μεγάλος νικητής στη Νίκαια κέρδισε 5,3 εκατομμύρια ευρώ

Ο υπερτυχερός ετοιμάζεται για μόνιμες διακοπές με το αστρονομικό ποσό

ΤΖΟΚΕΡ: Ο μεγάλος νικητής στη Νίκαια κέρδισε 5,3 εκατομμύρια ευρώ

Το καλοκαίρι της ζωής του ζει ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, ο οποίος κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού.

Ο υπερτυχερός παίκτης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας για μόνιμες διακοπές, γεμάτος ενθουσιασμό και όνειρα για το μέλλον. Με αυτή τη σημαντική νίκη, το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια έγινε το επίκεντρο της προσοχής, καθώς φιλοξένησε τον τυχερό που άλλαξε τη ζωή του σε μια μόνο στιγμή.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κου Σταυριανάκου στα περίπου δώδεκα χρόνια λειτουργίας του. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον.

Αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα το καλοκαίρι του 2024 και θα κάνει μόνιμες διακοπές», αναφέρει ο κ. Σταυριανάκος. Σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένη μια στήλη με αριθμούς προσωπικής επιλογής και κόστισε μόλις ένα ευρώ».

joker___1_
Γιώργος Σταυριανάκος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια

Τους 96 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ανέδειξε ακόμα 1 νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 96 τυχερούς 5άρηδες, οι οποίοι με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, έχουν κερδίσει έπαθλα 100.000 ευρώ ο καθένας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.