ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Το συγκινητικό αντίο του Εύζωνα στην Προεδρική Φρουρά μετά την τελευταία υπηρεσία

«Δάκρυσα γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή» είπε ο 24χρονος

Βίντεο: Το συγκινητικό αντίο του Εύζωνα στην Προεδρική Φρουρά μετά την τελευταία υπηρεσία

Ο 24χρονος Εύζωνας Γιώργος Τσιούλος αποχαιρέτησε τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς μετά την τελευταία υπηρεσία.

Ο 24χρονος είχε δακρύσει κατά την τελευταία υπηρεσία του, τηρώντας τους κανόνες που ζητούν απόλυτη ακινησία.

Στο βίντεο που ανέβασε η αδελφή του, Έλενα, στα κοινωνικά δίκτυα, ο 24χρονος αποχαιρετά το ταίρι του στη φρουρά, αλλά και όλους τους εύζωνες που υπηρετούν μαζί του και τον χειροκροτούν θερμά.

@helenatsioulou

Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos

♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

«Δάκρυσα γιατί είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα. Ήμουν φανερά συγκινημένος γιατί εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν όλα όσα βίωσα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τις επιτυχίες μου και την υποστήριξη που έλαβα από τους δικούς μου ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας και γνωρίζοντας ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω, δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Τσιούλος εκφράζοντας τη βαθιά τιμή για τη συμμετοχή του στην Προεδρική Φρουρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.