ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βοιωτία: 65χρονος αθλητής εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτήση με αλεξίπτωτο στις Πλαταιές

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης

Βοιωτία: 65χρονος αθλητής εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτήση με αλεξίπτωτο στις Πλαταιές

Νεκρός εντοπίστηκε από drone ο 65χρονος που πραγματοποιούσε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στις Πλαταιές Βοιωτίας και οι αρχές τον έψαχναν από το πρωί της Τετάρτης.

Οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης, από συναθλητή του αγνοούμενου για την μοιραία πτήση και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamianow.gr, το περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές προς βραδινές ώρες της Τρίτης, όταν δύο άτομα επιχείρησαν πτήση με παραπέντε.

Ο ένας από τους δύο αθλητές, εντοπίστηκε άμεσα από τις αρχές και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στις έρευνες συμμετείχαν, ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμίας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα καθώς και μια ομάδα με drone.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αθλητή, πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή Βίλια Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.