ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Ηλικιωμένο ζευγάρι «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Πρώτη υπέκυψε η 68χρονη γυναίκα λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε

Βόλος: Ηλικιωμένο ζευγάρι «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Ηλικιωμένο ζευγάρι στον Βόλο «έφυγε» μαζί από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής με διαφορά μερικών ωρών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Γαλλίας μεταξύ Ιωλκού και Κουταρέλια, απέναντι από τα Δικαστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτη έφυγε από τη ζωή μια 68χρoνη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και όταν ενημερώθηκαν για το θλιβερό συμβάν συγγενείς της γυναίκας, οι οποίοι ξεκίνησαν για να φτάσουν στο σπίτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή, πέθανε εκεί και ο 72χρονος σύζυγός της!

Γείτονες ανέφεραν ότι είχαν ώρες να δουν τον 72χρονο άνδρα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και λίγο μετά τις 15.00 κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δύο σορούς στο Νοσοκομείο Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.