
Ο γιος του εκλιπόντος Αλέξη Κούγια, Χρίστος, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για προσβολή μνήμης νεκρού.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», την περασμένη Παρασκευή, ο γιος του εκλιπόντος ποινικολόγου κατέθεσε μήνυση κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για προσβολή μνήμης νεκρού, αναφορικά με ανάρτηση που είχε κάνει μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Ο γιος του Αλέξη Κούγια είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, όταν εκείνος σε πρώτη φάση είχε πει ότι δεν θα κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο.
Η εκπομπή επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει φτάσει στα χέρια του η μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Χρίστος Κούγιας.
«Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Θα την πάρω και θα απαντήσω αναλόγως», σχολίασε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία του Χρίστου Κούγια με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, προκειμένου να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση, την οποία και θεωρεί ότι προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του.
Η μοναδική επαφή ήταν αυτή της Εύης Βατίδου με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, χωρίς να το γνωρίζουν τα παιδιά της με τον Αλέξη Κούγια, ζητώντας εξηγήσεις για όσα είχε γράψει τότε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε γράψει μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια: «Καλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».
Τότε, ο Χρίστος Κούγιας είχε αντιδράσει, υποστηρίζοντας τα εξής: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μη σέβεσαι έστω εμάς».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.