Σύμφωνα με την καταγγελία ενός πατέρα, κλήθηκε η αστυνομία για να απομακρύνει τη μαθήτρια κόρη του από το δημοτικό στα Σήμαντρα Χαλκιδικής.

">

Ο πατέρας της μαθήτριας κατήγγειλε ότι το κοριτσάκι δεν έγινε δεκτό, επειδή στην τάξη θα ήταν 26 μαθητές και όχι 25, όπως προβλέπεται ως ανώτατο όριο ανά τμήμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα έπρεπε να δημιουργηθεί και δεύτερο τμήμα. Ως εκ τούτου, η μαθήτρια θα έπρεπε να πάει σχολείο σε άλλο χωριό.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, ο πατέρας πήγε το παιδί στο ίδιο σχολείο και ενημερώθηκε ότι η διεύθυνση κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει το παιδί. Τότε, ο πατέρας πήρε τη μαθήτρια μαζί του στη δουλειά.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε στη σχολική μονάδα, αλλά οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκαν να κάνουν κάτι.

Ο πατέρας ωστόσο αναφέρει ότι το κοριτσάκι τρόμαξε και έκλαιγε και ζητά να συνεχίσει να φοιτά η μαθήτρια στο σχολείο και να μην χρειαστεί να αλλάξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς πήγαν το παιδί στο σχολείο ενώ είχαν ενημερωθεί ότι έπρεπε να πάει αλλού. Αρχικά έμειναν έξω από τον χώρο και περίμεναν να δουν τι θα ακολουθήσει. Το παιδί δεν μπήκε στην αίθουσα, βρισκόταν σε έναν χώρο με εκπαιδευτικούς και όταν οι γονείς είδαν το περιπολικό πήραν τη μαθήτρια και έφυγαν.