ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Χαλκιδική: Βρέθηκε ποσότητα αρσενικού στο νερό – Σε πόσους μήνες θα καθαρίσει

Τα βυτιοφόρα του δήμου συνεχίζουν να μεταφέρουν νερό από άλλη περιοχή

Χαλκιδική: Βρέθηκε ποσότητα αρσενικού στο νερό – Σε πόσους μήνες θα καθαρίσει

Το νερό παραμένει ακατάλληλο για πόση στην περιοχή της Νέας Τρίγλιας. 

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας παρήγγειλε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ειδική μονάδα απομάκρυνσης του αρσενικού, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες το νερό να καθαρίσει από τα υψηλά ποσοστά του χημικού στοιχείου.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι στη Νέα Τρίγλια, καθώς για τους επόμενους μήνες είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό τους.

Τα βυτιοφόρα του δήμου συνεχίζουν να μεταφέρουν νερό από άλλη περιοχή για την αντιμετώπιση των υδρευτικών αναγκών, ωστόσο παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση για πόση και μαγείρεμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.