ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χίος: Νοθεία σε 259 δοχεία ελαιόλαδου – Ένοχος ένας 31χρονος

Κάποιοι εκμεταλλεύονται την ακρίβεια που υπάρχει στο λάδι

Χίος: Νοθεία σε 259 δοχεία ελαιόλαδου – Ένοχος ένας 31χρονος

Οι αστυνομικές αρχές της Χίου συνέλαβαν 31χρονο που είχε νοθεύσει 259 δοχεία ελαιόλαδου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας που αφορά σε κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς κατείχε και περαιτέρω θα παραλάμβανε από μεταφορική εταιρεία, συνολικά 259 δοχεία χωρητικότητας των πέντε λίτρων το καθένα, που περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, στα οποία αναγραφόταν ότι πρόκειται για ελαιόλαδο προερχόμενο από άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δοχεία για τα οποία όπως διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί και τα προβλεπόμενα από το νόμο παραστατικά, κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.