
Η 35χρονη σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής που μαζί με τον ίδιο κατηγορούνται για την κακοποίηση των παιδιών τους, αναμένεται μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, να γεννήσει το έκτο της παιδί.
Στη γυναίκα που είχε απολογηθεί καθώς έχει ομολογήσει πως κακοποιούσε τα υπόλοιπα παιδιά της, της έχει ασκηθεί δίωξη αλλά δεν έχει προφυλακιστεί εξαιτίας της κατάστασής της, ενώ απαγορεύεται να δει τα υπόλοιπα παιδιά της.
Αυτές τις ημέρες η 35χρονη έχει στο πλευρό της τους γονείς της, ενώ πραγματοποιεί τις τελευταίες εξετάσεις πριν από τη γέννα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της που επικαλείται το MEGA, το μεγάλο άγχος της είναι αν θα μπορέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της να συναντήσουν το νεογέννητο.
Από την άλλη πλευρά ο πρώην αστυνομικός της Βουλής που παραμένει προφυλακισμένος επιμένει μέσω του συνηγόρου του για την αθωότητά του. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η εξέταση του ψηφιακού υλικού από κάμερες και κινητά και τότε αναμένεται να δώσει συμπληρωματική απολογία.
Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, οι έρευνες για τα ψηφιακά δεδομένα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο «δεν έχουν δώσει κάποιο επιβαρυντικό αποτέλεσμα και διαψεύδουν την καταγγελία της συζύγου».
Το 2 ετών παιδί βρίσκεται στο αναρρωτήριο της Πεντέλης και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος «συμπεριφέρεται φυσιολογικά».
Τα τρία κορίτσια φιλοξενούνται στην προνοιακή μονάδα της Κιβωτού, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος γιος της οικογένειας είναι πλέον «άλλο παιδί».
Η 35χρονη μητέρα είδε για πρώτη και τελευταία φορά μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της μετά τις γιορτές, ενώ έκτοτε με εντολή εισαγγελέα δεν επιτρέπεται σε κανέναν από τους δύο γονείς να τα πλησιάζουν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.