
Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον σύντροφό της, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» λέγοντας πως «το καθίκι» που σκότωσε το παιδί του, εδώ και σχεδόν έναν χρόνο «διακοπάρει στο ψυχιατρείο».
Χθες, οι γονείς της Κυριακής Γρίβα δήλωσαν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας κατά των τεσσάρων αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση γυναικοκτονίας.
Στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πατέρα του αδικοχαμένου θύματος, Σάκη Γρίβα.
«Σε δεκαπέντε μέρες κλείνουμε ένα χρόνο. Το έχετε σκεφτεί αυτό, ότι πέρασε ένας χρόνος απουσίας της κόρης μου. Και ότι ένα χρόνο αυτός ο λοποδύτης, το καθίκι αυτό διακοπάρει μέσα στο ψυχιατρείο ενώ όλοι έχουν δώσει γνωμάτευση, όλοι έχουν καταθέσει ότι είναι εντάξει», τόνισε ο Σάκης Γρίβας στην εκπομπή του ANT1, «Το Πρωινό».
Το αίτημά του να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών που είχαν υπηρεσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων την ώρα της δολοφονίας επανέλαβε ο Σ.Γρίβας.
«Θέλαμε να δούμε τι έκαναν, με τι ασχολούνταν εκείνη την ώρα. Τι ήταν αυτό που τους σόκαρε. Ήταν το θέμα ότι μαχαιρώθηκε η κόρη μας, γιατί αυτό δήλωσαν ότι έπαθαν σοκ ή έβλεπαν κάποιο άλλο βίντεο στα social media και από εκεί σοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να πράξουν σωστά αυτό που έπρεπε να κάνουν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.