Θα μας πει ο Κυριάκος ποια είναι «η σωστή πλευρά της Ιστορίας»; Οι ΗΠΑ με την Ρωσία ή ο Ερντογάν με τον Ζελένσκι; Με ποιους είμαστε;

Υπόθεση κακοποίησης 3χρονου στο Ηράκλειο: «Τον χτυπούσε και ο βιολογικός του πατέρας» λέει η 26χρονη

«Με χτυπούσε και εμένα και πήρα το παιδί και έφυγα»

Υπόθεση κακοποίησης 3χρονου στο Ηράκλειο: «Τον χτυπούσε και ο βιολογικός του πατέρας» λέει η 26χρονη

Η 26χρονη μητέρα του 3χρονου Άγγελου που κακοποιούνταν με αγριότητα στο Ηράκλειο Κρήτης, ρίχνει τις ευθύνες στον σύντροφό της στην απολογία της, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως «τον χτυπούσε και ο βιολογικός του πατέρας».

Πριν την προφυλάκισή της, η 26χρονη ανέφερε στην απολογία της ότι ο σύντροφός της χτυπούσε το παιδί, υποστηρίζοντας ότι ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα της, όμως αρνήθηκε να της στείλει χρήματα για να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα, κατέθεσε ότι την πρώτη φορά που επικοινώνησαν της είπε να κοιτάξει να λύσει το θέμα μόνη της, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία που είχαν της ανέφερε ότι όλα θα φτιάξουν.

«Την πρώτη φορά που ο 44χρονος χτύπησε τον γιο μου, του ζήτησα με νεύρα να σταματήσει. Τη δεύτερη φορά που το έκανε, του είπα ότι θα πάω στην αστυνομία. Την τρίτη, του είπα ότι θα ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου για να φύγω. Το είπα στον πατέρα μου αλλά δεν μου έστειλε λεφτά και μου είπε να δω γιατί ο σύντροφός μου τα κάνει αυτά στο παιδί και να το λύσω.

Την ίδια μέρα όμως, που του έκανα κουβέντα και ενώ μου είπε ότι δε θα ανακατευτεί ξανά με το παιδί, το χτύπησε πάλι με το ξύλο και στα δυο χέρια και στις πατούσες, γιατί ο μικρός δεν με άκουγε και δεν έπαιζε με παιχνίδια. Ήμουν μπροστά όταν το χτυπούσε το παιδί. Του έπαιρνα το ξύλο και αγκάλιαζα το παιδί. Είχα πετάξει το ξύλο στην αυλή κι εκείνος το ξαναπήρε. Μετά το πέταξε η κόρη του στην αυλή. Πήρα ξανά τον πατέρα μου, αυτή τη φορά μπροστά στην κόρη του. Ο πατέρας μου όμως, μου έλεγε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, ενώ εγώ του έλεγα ότι χειροτερεύουν», φέρεται να είπε στην απολογία της η μητέρα του 3χρονου, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News.

Επιπλέον, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι ο σύντροφός της την απειλούσε ότι σε περίπτωση που έφευγε από το σπίτι θα έλεγε ότι εκείνη χτυπούσε τον 3χρονο, για να μην μπλέξει ο ίδιος.

«Η πρώην γυναίκα του, όταν ο σύντροφός μου είχε βγάλει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τα Χριστούγεννα, μου είχε πει ότι ό,τι και να γίνει με το παιδί μου, εκείνη θα σώσει τον 44χρονο. Όταν ο 44χρονος έβγαζε τα βίντεο και τις φωτογραφίες ήμουν μπροστά.

Μου έλεγε ότι αν φύγω από το σπίτι του, για να μη βρει αυτός τον μπελά του, θα έλεγε ότι εγώ χτυπούσα το παιδί. Όταν ο 44χρονος έπαιρνε zanax, το παιδί δεν είχε μελανιές. Όταν όμως κακομεταχειριζόταν το παιδί, του φώναζα και του έλεγα ‘ξανά μανά τα ίδια;’. Εγώ τον είχα χτυπήσει στο μπεμπιλίνο μόνο όταν πήγε να αγγίξει τις πρίζες.

Καθόμουν και έπαιζα μαζί του και μόλις πήγαινα στο μπάνιο, άκουγα από πάνω να του φωνάζει, γιατί το παιδί δεν έπαιζε. Τον ρωτούσα τον μικρό και μου έλεγε “όλα καλά μαμά”», φέρεται να κατέθεσε η 26χρονη.

Από τα πυρά της 26χρονης δεν ξέφυγε ούτε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της, καθώς σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια εκπομπή υποστήριξε στην απολογία της ότι χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και τον 3χρονο, κάτι που την οδήγησε να φύγει μακριά του.

«Με χτυπούσε και εμένα αυτός και πήρα το παιδί και έφυγα. Πήγα στον πατέρα μου, στον Ωρωπό, του έκανα καταγγελία, του έκαναν σύσταση, μετά προσπαθούσε να με βρει, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έστελνε μηνύματα. Του έδωσα μία ευκαιρία, όταν πήγαμε εκεί το παιδί ήταν ενός έτους και το χτυπούσε το παιδί. Μετά του έκανα καταγγελία, δεν έγινε τίποτα. Είχε μείνει εκεί, δεν προχώρησε παρακάτω. Μετά από όλο αυτό τον καιρό γνώρισα τον σύντροφο μου», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Mέσω της εκπομπής, ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου απάντησε σε όσα ανέφερε στην απολογία της η κατηγορούμενη μητέρα για τον ίδιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν έχω ακουμπήσει ούτε την πρώην σύντροφό μου ούτε το παιδί. Αν τους ακουμπούσα η ίδια μου η οικογένεια θα με πήγαινε στην αστυνομία. Πρόκειται για ψευδή κατάθεση. Μάλιστα θα κινηθώ νομικά, καταθέτοντας μήνυση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.