ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλλία: Ο υπουργός Υγείας εμβολιάζει on camera την υφυπουργό Οικονομικών για να παροτρύνει τους πολίτες! (βίντεο)

Γαλλία: Ο υπουργός Υγείας εμβολιάζει on camera την υφυπουργό Οικονομικών για να παροτρύνει τους πολίτες! (βίντεο)

Δύο υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης προσπάθησαν με τον… δικό τους τρόπο να παροτρύνουν περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν…

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν έκανε εμβόλιο κατά της νόσου στην υφυπουργό Οικονομικών Ολιβιά Γκρεγκουάρ.

https://twitter.com/i/status/1420035263577968649

Μετά την ένεση, η υφυπουργός είπε στον Βεράν ότι δεν ένιωσε τίποτα. «Δεν έχεις χάσει το ταλέντο σου», του είπε.

Το στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους Γάλλους να εμβολιαστούν και να αποτραπεί αυτό που ορισμένοι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας στη Γαλλία προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Μέχρι σήμερα, περίπου το 60% των ανθρώπων στη Γαλλίαέχει λάβει τουλάχιστον μια πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι η κορύφωση είναι πίσω μας», είπε ο Γάλλος υπουργός Υγείας έξω από το νοσοκομείο. «Πρέπει να εμβολιαστούμε, σε μεγάλους αριθμούς», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.