ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κίνα: Γέφυρα ισοπεδώθηκε ξαφνικά ενώ την διέσχιζε περπατητής (βίντεο)

Κίνα: Γέφυρα ισοπεδώθηκε ξαφνικά ενώ την διέσχιζε περπατητής (βίντεο)

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια πέτρινη γέφυρα στην Κίνα καταρρέει, λίγες μόλις στιγμές αφού ένας διαβάτης έχει περάσει από πάνω της, σε ένα πάρκο στην ανατολική Κίνα.

Το ανατριχιαστικό βίντεο – καταγράφηκε στην πόλη Σαοξίνγκ στην επαρχία Ζεγιάνγκ της Κίνας στις 11 Αυγούστου – δείχνει μια γέφυρα να ισοπεδώνεται ξαφνικά.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από την κατάρρευση της γέφυρας, με το πάρκο να κλείνει προσωρινά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις αναφορές το πάρκο Tinghu άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 28 Σεπτέμβρη 2019.

Οι αρχές εξετάζουν το περιστατικό, ερευνώντας τα αίτια που οδήγησαν στην ξαφνική κατάρρευση της γέφυρας.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.