ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αφοπλιστικός Ν.Τραμπ: «Ακόμα και ο Τ.Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει για την ψεύτικη υπερθέρμανση – Αποκοιμήθηκε»

«Πήγε στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η ύψιστη προτεραιότητα, και αμέσως αποκοιμήθηκε»

Αφοπλιστικός Ν.Τραμπ: «Ακόμα και ο Τ.Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει για την ψεύτικη υπερθέρμανση – Αποκοιμήθηκε»

Στο βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κοιμάται κατά την Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα στάθηκε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι αυτό έγινε επειδή «βαρέθηκε».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε με δηκτικό τρόπο: «Ακόμα και ο Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει τόσες φορές για ψεύτικη υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Μπάιντεν πήγε στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η ύψιστη προτεραιότητα, και αμέσως αποκοιμήθηκε μπροστά στον κόσμο, στην ίδια τη Διάσκεψη. Υπάρχει γνήσιος ενθουσιασμός και πίστη σε αυτό το θέμα, μην αποκοιμηθείτε ποτέ!».

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα (01/11) άρχισε στη Γλασκώβη μια διάσκεψη ηγετών στο πλαίσιο της 26ης Συνόδου της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, παράλληλα με τις επίσημες διαπραγματεύσεις, η Σύνοδος θα επικεντρωθεί στο πώς όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της παγκόσμιας οικονομίας οδηγούν τη φιλόδοξη δράση για το κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, σχεδιάζεται να εγκριθεί μια σειρά εγγράφων σχετικά με τα ζητήματα της μείωσης των εκπομπών θερμοκηπίου και την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.