ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον των λευκών από μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ!

Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον των λευκών από μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ!

Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον των Λευκών στις ΗΠΑ.

Στο Βίντεο εμφανίζεται μια μαύρη καθηγήτρια της θεωρίας του φύλου (Gender Studies) που διδάσκει σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ να χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις μίσους εναντίον των λευκών οι οποίοι δεν θέλουν να διδάσκονται στα παιδιά τους τα Gender Studies και η κριτική θεωρία των φυλών(Critical Race Theory).

Συγκεκριμένα: H Dr.Brittney Cooper ακούγεται εδώ σε αυτή την διαδικτυακή της συνέντευξη να λέει αναφερόμενη στους λευκούς «πρέπει να απαλλαγούμε από τους τους Π@@@@δες»

Τέτοιου είδους ομιλίες δεν είναι ασυνήθιστες στις ΗΠΑ. Ειδικά από την εποχή Ομπάμα και μετά ο μαύρος ακτιβισμός και η επιθετικότητα προς τους λευκούς αυξήθηκε κατακόρυφα κάτι που φάνηκε και με τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2020 όταν ο μαύρος πληθυσμός των ΗΠΑ υποστηριζόμενος από την τρομοκρατική οργάνωση Antifa και με την υποστήριξη των δημοκρατικών ξεχύθηκε στους δρόμους καίγοντας περιουσίες και βιαιοπραγώντας εναντίον των λευκών.

Η Αμερικανική αριστερά έχει βρει στον πληθυσμό των μαύρων την καλύτερη της εκλογική πελατεία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.