ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τον φουκαρά τον Εμανουέλ θα μείνει ατιμώρητο; Επειδή ήταν μαθητής της επιτρέπεται να τον χτυπάει;

ΗΠΑ: Νοσοκόμες έβγαλαν 1,5 εκατ. δολάρια πουλώντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολίασμού

Συνελήφθησαν καθώς πουλούσαν ένα πλαστό πιστοποιητικό σε έναν μυστικό πράκτορα

ΗΠΑ: Νοσοκόμες έβγαλαν 1,5 εκατ. δολάρια πουλώντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολίασμού

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ καθώς φαίνεται πως δύο νοσοκόμες από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης ότι πωλούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κοροναϊού, αποκομίζοντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Η Τζούλι Ντεβουόνο και η Μαρίσα Ουράρο κατηγορούνται ότι καταχωρούσαν ονόματα των μη εμβολιασμένων πελατών τους στη βάση δεδομένων της Πολιτείας για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, χρεώνοντας 220 δολάρια ανά ενήλικα και 85 δολάρια ανά παιδί για τις «υπηρεσίες» τους, μετέδωσε το ABC News, επικαλούμενο την αστυνομία και την εισαγγελία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία βρήκε 900.000 δολάρια σε μετρητά και ένα λογιστικό βιβλίο που έδειχνε ότι οι δυο τους είχαν αποκομίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022 από την εγκληματική τους δραστηριότητα, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν καθώς πουλούσαν ένα πλαστό πιστοποιητικό σε έναν μυστικό πράκτορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.