ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα τραγωδία στις Άλπεις: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί απο χιονοστιβάδα στην Αυστρία

Δεν έχει ακόμη σαφές σε ποια δραστηριότητα συμμετείχαν τα θύματα της χιονοστιβάδας ή από που κατάγονταν

Νέα τραγωδία στις Άλπεις: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί απο χιονοστιβάδα στην Αυστρία

Τραγωδία σημειώθηκε σε περιοχή της Αυστρίας που συνορεύει με την Ελβετία καθώς χιονοστιβάδα σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και ένας πέμπτος αγνοείται.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστα επικίνδυνη μέρα στις Άλπεις αφού μετά από σφοδρή χιονόπτωση που ακολουθείται από θερμότερες καιρικές συνθήκες ήρθε η χιονοστιβάδα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης.

Άλλη χιονοστιβάδα νωρίτερα σήμερα σάρωσε πίστα του σκι στο δημοφιλές θέρετρο Σέλντεν, όπου πέντε άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, δήλωσε ο Πάτρικ ‘Ορτλερ, επόπτης του κέντρου ελέγχου στις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων στην επαρχία του Τιρόλου όπου σημειώθηκαν οι δύο χιονοστιβάδες.

Ένας ακόμη άνθρωπος που παρασύρθηκε από τη φονική χιονοστιβάδα κοντά στην πόλη Σπις, στα σύνορα με την Ελβετία, υπέστη ελαφρά τραύματα και ελικόπτερα διάσωσης από την Ελβετία και την Αυστρία έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει ακόμη σαφές σε ποια δραστηριότητα συμμετείχαν τα θύματα της χιονοστιβάδας ή από που κατάγονταν, δήλωσε ο ‘Ορτλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.