ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία και Γερμανία στέλνουν μερικές εκατοντάδες στρατιώτες στην Αν.Ευρώπη απέναντι στις ρωσικές στρατιές!

Βρετανία και Γερμανία στέλνουν μερικές εκατοντάδες στρατιώτες στην Αν.Ευρώπη απέναντι στις ρωσικές στρατιές!

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Βρετανία θα στείλει επιπλέον 350 στρατιώτες στην Πολωνία, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης του ΝΑΤΟ, εν μέσω της έντασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η Βρετανία έστειλε πέρυσι 100 στρατιώτες στην Πολωνία για να βοηθήσει την τελευταία στην μεταναστευτική κρίση στα σύνορά της με τη Λευκορωσία.

«Θα προσθέσουμε σε αυτούς… στέλνοντας επιπλέον 350 Βρετανούς στρατιώτες στην Πολωνία σε μια διμερή ανάπτυξη για να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Βρετανία και η Πολωνία στέκονται η μία δίπλα στην άλλη», δήλωσε ο Γουάλας σε συνέντευξη Τύπου, πλάι στον Πολωνό ομόλογό του.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως η Γερμανία θα στείλει άλλους 350 στρατιώτες στη Λιθουανία.

«Η Μπούντεσβερ στέλνει άλλους 350 στρατιώτες στη μάχιμη μονάδα της Λιθουανίας», ανέφερε η υπουργός Κριστίν Λάμπρεχτ, από το Μύνστερ όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. «Εντείνουμε έτσι τη συμβολή μας όσον αφορά τις δυνάμεις στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ και στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας στους συμμάχους μας», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι η Συμμαχία «μπορεί να υπολογίζει» στη Γερμανία.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είχε δηλώσει την Κυριακή ότι η Γερμανία ήταν έτοιμη να στείλει επιπρόσθετες δυνάμεις στις χώρες της Βαλτικής.

Η Γερμανία είναι επικεφαλής μιας επιχείρησης του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία, όπου έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα 500 Γερμανοί στρατιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά απέναντι στις ρωσικές στρατιές των εκατοντάδων χιλιάδων. Μόνο στην Ουκρανία έχουν παραταχθεί 130.000 στρατιώτες, 40.000 στην Λευκορωσία και περί τις 100.000 γύρω από τα βαλτικά κρατίδια, ενώ το πρόγραμμα επιστράτευσης θα έδινε επιπλέον 1,5 εκατ. στρατιώτες στην Ρωσία σε 72 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.