ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βέλγιο: Το «κονβόι της ελευθερίας» φτάνει στις Βρυξέλλες (βίντεο)

Βέλγιο: Το «κονβόι της ελευθερίας» φτάνει στις Βρυξέλλες (βίντεο)

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας πολλά οχήματα από «κονβόι της ελευθερίας» έχουν φτάσει στο Βέλγιο και κατευθύνονται προς τις Βρυξέλλες.

Οι βελγικές αρχές υπενθύμισαν στους συμμετέχοντες, που οργανώνονται από τα κοινωνικά δίκτυα, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση της διαδήλωσης στη βελγική πρωτεύουσα. Μερικοί διαδηλωτές που πήραν μέρος στο «κονβόι ελευθερίας» της Γαλλίας, έφυγαν χθες, Κυριακή, από το Παρίσι με κατεύθυνση τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, χθες το βράδυ χιλιάδς διαδηλωτές ήταν συγκεντρωμένοι στη Λίλλη της Γαλλίας, στα σύνορα με το Βέλγιο, ενώ αστυνομικές δυνάμεις αναπτύσσονταν στις Βρυξέλλες και στα γαλλοβελγικά σύνορα.

Ομάδες διαδηλωτών υποδέχθηκαν στο Βέλγιο το «Κομβόι της Ελευθερίας»

Σήμερα το πρωί, η αστυνομία ανέφερε «μικρές ομάδες» διαδηλωτών στους αυτοκινητόδρομους προς τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το βελγικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTBF», από 50 έως 100 οχήματα είχαν ήδη περάσει τα σύνορα από τις 22:00 χθες το βράδυ, ενώ σήμερα αναμένονται εκατοντάδες οχήματα να διασκορπιστούν στην πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η αστυνομία, η οποία συμβουλεύει από χθες, Κυριακή, τους πολίτες να μη χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους με κατεύθυνση τις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ένα βασικό τμήμα του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί στις Βρυξέλλες έχει κλείσει, ενώ γίνονται έλεγχοι στον εξωτερικό δακτύλιο των Βρυξελλών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.