Μια 36χρονη φέρεται ότι παρακίνησε διαδικτυακά ένα 10χρονο παιδί όχι μόνο να δολοφονήσει ένα μωρό, αλλά και να προβεί σε αποκεφαλισμό των γονιών του.

Συγκεκριμένα, η Tara Sykes από την Φλόριντα των ΗΠΑ εκπαίδευσε το ανήλικο αγόρι μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Roblox για να μάθει πως να χρησιμοποιήσει σωστά το κουζινομάχαιρο έτσι ώστε να προχωρήσει στα αποτρόπαια περιστατικά.

«Σφάξε τους όταν κοιμούνται» και «μη φοβάσαι, τόλμησε το», είναι μόνο μερικά μηνύματα που έστειλε στο παιδί, ώστε να το πείσει.

Ταυτόχρονα, τού έδωσε οδηγίες, όπως να περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα δωμάτια των ενηλίκων, να χτυπήσει βράδυ και να σκοτώσει πρώτα το μωρό για να μην ειδοποιήσει κάποιον το κλάμα του.

Το ανήλικο αγόρι του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε για λόγους ασφαλείας, φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, πως προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες, επειδή τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει εάν δεν τα κάνει.

Το 10χρονο τελικά επιχείρησε να διαπράξει τα εγκλήματα, αλλά ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Πρώτα έβαλε εύφλεκτο υγρό υλικό στο υπνοδωμάτιο των γονιών και στη συνέχεια πήρε αγκαλιά το βρέφος που ήταν 2 μηνών, ρίχνοντάς το στο πάτωμα.

Το μωρό έβαλε τα κλάματα και οι ενήλικες ξύπνησαν, με το παιδί έντρομο να παραδέχεται τα πάντα, ζητώντας συγγνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tara Sykes είναι γνωστή στις αρχές καθώς είχε κρατήσει όμηρο τον βιαστή της κόρης της και ζητούσε λύτρα από τη γιαγιά του προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Tara Sykes κρατείται χωρίς εγγύηση και οι κατηγορίες ενδεχομένως να αναβαθμιστούν.