
Αν βρισκόμασταν στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones, η εικόνα ενός απίστευτου χιονιά να έρχεται κατά πάνω μας σαν να θέλει να μας καταβροχθίσει μπορεί και να ήταν φυσιολογική.
Οι κάτοικοι του Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας δεν μπορούν να πουν το ίδιο ωστόσο. Όταν ένα σπάνιο σχετικά φαινόμενο συνέβη οι πιο ψύχραιμοι σήκωσαν τις κάμερες για να το καταγράψουν.
Ένα μεγάλο «τσουνάμι χιουνιού» επελαύνει σκεπάζοντας την πόλη σιγά σιγά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RT οι θερμοκρασίες λόγω της κακοκαιρίας μπορούν να πιάσουν μέχρι και -50 βαθμούς Κελσίου.
Snow tsunami covers the city of Krasnoyarsk, Siberia's third largest. Video shared by Afontovo TV station pic.twitter.com/edcoUBtb3I
— The Siberian Times (@siberian_times) November 11, 2018
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.