ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βαρουφάκης: «Θα είμαι επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου στη Γερμανία»

Βαρουφάκης: «Θα είμαι επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου στη Γερμανία»

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές θα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και μάλιστα επικεφαλής ψηφοδελτίου… γερμανικού κόμματος.

«Το κόμμα μας στη Γερμανία, κομμάτι του DIEM25, με τιμά με την πρόταση να ηγηθώ συμβολικά του ευρωψηφοδελτίου. Συμβολίζει τον τερματισμό του μυθεύματος ότι στην Ευρώπη υπάρχει μια σύγκρουση Βορρά – Νότου, ότι συγκρούεται η Γερμανία με την Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα συγκρούονται οι προοδευτικές δυνάμεις με τις αντιδραστικές και αυταρχικές», εξήγησε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρουφάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε, η προεκλογική εκστρατεία του κ. Βαρουφάκη θα συγκεντρωθεί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του εθνικού κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ΜεΡΑ25 θα δώσει το “παρών” και στις εθνικές και στις ευρωβουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα», διευκρίνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, υπογραμμίζοντας πως θα ηγηθεί των ψηφοδελτίων του κόμματός του στις εθνικές εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.