ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γυναίκα χορτοφάγος που τη δάγκωσε αράχνη τρώει αναγκαστικά κρέας για να ζήσει (φωτο)

Γυναίκα χορτοφάγος που τη δάγκωσε αράχνη τρώει αναγκαστικά κρέας για να ζήσει (φωτο)

Είναι από τα άσχημα παιχνίδια που παίζει κάποια φορά η ζωή. Να είσαι βίγκαν και από ένα τραγικό περιστατικό να είσαι αναγκασμένος να τρως καθημερινά μόνο κρέας για να ζήσεις.

Η 32χρονη Σίλβια Τάρμπορ αμέσως μετά την εφηβεία της αποφάσισε ότι δεν θέλει να τρώει κρέας. Έγινε βίγκαν.

Το κρέας ούτε να το μυρίσει δεν ήθελε. Η μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια και η γυμναστική.

Τον Ιούλιο του 2017 όμως σε ένα τέτοιο ταξίδι συνέβη κάτι που θα άλλαζε τη ζωή της. Τη δάγκωσε μια αράχνη και από το δάγκωμα λίγο έλειψε να πεθάνει. Από την πληγή της κόλλησε ένα μικρόβιο και σε λίγο καιρό άρχισε να σαπίζει η σάρκα της. Νecrotising fasciitis διέγνωσαν οι γιατροί και δεν την άφησαν να βγει από το νοσοκομείο.

Της χορήγησαν τις κατάλληλες θεραπείες μέχρι να υποχωρήσει. Στο μεταξύ η σάρκα της σάπιζε. Οι γιατροί της είπαν πως είναι απαραίτητο να καταναλώνει καθημερινά τουλάχιστον μια μπριζόλα κρέας ειδεμή κινδυνεύει να πεθάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.