ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραιτήθηκε η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Παραιτήθηκε η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

H υφυπουργός Άμυνας, αρμόδια για την Αεροπορία των ΗΠΑ, Χέδερ Γουίλσον, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί για να αντικαταστήσει τον Τζιμ Μάτις στην ηγεσία του Πενταγώνου, ανακοίνωσε την παραίτησή της.

«Σήμερα ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι θα παραιτηθώ από τη θέση της υπουργού Αεροπορίας για να γίνω πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ελ Πάσο», έγραψε στο Twitter η Γουίλσον.

«Το να υπηρετώ στο πλευρό των αεροπόρων μας ήταν ένα προνόμιο. Είμαι περήφανη για την πρόοδο που επιτύχαμε για να αυξήσουμε το επίπεδο προετοιμασίας και αποτελεσματικότητας της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας».

Στη συνέχεια το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης της 58χρονης ρεπουμπλικανής Γουίλσον, πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Η ανακοίνωση αυτή προέκυψε μετά τη δημοσίευση στο Ελ Πάσο του ονόματος της Γουίλσον ως μόνης επικρατέστερης ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία του Πανεπιστημίου του Τέξας.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τέξας, ο κατάλογος με τα ονόματα των επικρατέστερων πρέπει να είναι αναρτημένος δημόσια επί τρείς εβδομάδες προτού η διοίκηση του πανεπιστημίου εγκρίνει την επιλογή αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γουίλσον προτίθεται να εγκαταλείψει τα καθήκοντά της στις 31 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.