ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο έλεος του κυκλώνα «Φάνι» η Ινδία- Τουλάχιστον οχτώ οι νεκροί

Στο έλεος του κυκλώνα «Φάνι» η Ινδία- Τουλάχιστον οχτώ οι νεκροί

Στο έλεος του κυκλώνα «Φάνι» παραμένει η Ινδία με την μεγαλούπολη Καλκούτα να έχει αμπαρωθεί και να προετοιμάζεται να δεχθεί την φονική κακοκαιρία.

Οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι τώρα τη ζωή τους από τον κυκλώνα, του πιο ισχυρού που έχει σχηματιστεί στον Ινδικό Ωκεανό εδώ και χρόνια, ενώ αναμένεται να πλήξει και το γειτονικό Μπανγκλαντές.

Οι άνεμοι που συνοδεύουν τον τυφώνα ξεπερνούν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, έπληξαν το κρατίδιο Οντίσα της ανατολικής Ινδίας χθες Παρασκευή το πρωί.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, ανάμεσά τους ένας έφηβος τον οποίο καταπλάκωσε ένα δέντρο και μία γυναίκα που χτυπήθηκε από κομμάτια τσιμέντου.

Οι αρχές του Οντίσα δεν έχουν επιβεβαιώσει τον απολογισμό αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κυκλώνας –που έχει ξεριζώσει δέντρα και έχει προκαλέσει διακοπές στο δίκτυο υδροδότησης και ηλεκτροδότησης—έγινε αισθητός ακόμη και στο Έβερεστ, όπου καταστράφηκαν σκηνές στον καταυλισμό βάσης 2, σε υψόμετρο 6.400 μέτρων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.