ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μπόρις Τζόνσον: « Θέλουμε μια χώρα ανοικτή στους επιστήμονες – Αλλάζουμε τους κανονισμούς για τη μετανάστευση»

Μπόρις Τζόνσον: « Θέλουμε μια χώρα ανοικτή στους επιστήμονες – Αλλάζουμε τους κανονισμούς για τη μετανάστευση»

Η Βρετανία θα χαλαρώσει τους μεταναστευτικούς κανονισμούς της, προκειμένου να γίνει μια χώρα πιο ανοικτή στους επιστήμονες, δεσμεύτηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

«Αλλάζουμε τους κανονισμούς για τη μετανάστευση, προκειμένου να κάνουμε τη Βρετανία πιο ανοικτή, ακόμη πιο φιλόξενη στους επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο» σημείωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

«Ανακοινώνουμε σήμερα, εδώ στο Facebook Live, ότι αλλάζουμε τους κανονισμούς για τη μετανάστευση, προκειμένου να κάνουμε τη Βρετανία πιο ανοικτή, ακόμη πιο φιλόξενη στους επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο» σημείωσε ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με το πλάνο του νέου Βρετανού πρωθυπουργού, θα παύσει να ισχύει η ανάγκη για τους μετανάστες να έχουν μια προσφορά εργασίας στη διάθεσή τους, προκειμένου να τους επιτρέπεται να φτάνουν στη χώρα, ενώ θα αρθεί και το ανώτατο όριο που ισχύει για τον αριθμό στις βίζες «εξαιρετικών ταλέντων», που μπορούν να εκδοθούν.

«Τα εξαρτώμενα πρόσωπα από τους μετανάστες θα έχουν, επίσης, πλήρη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, ενώ περισσότερα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα θα μπορούν να ενσωματώνουν υποψήφιους» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Βρετανία έχει μια περήφανη ιστορία καινοτομίας, με πολλές εγχώριες εφευρέσεις που εκτείνονται από το ταπεινό ποδήλατο μέχρι τον λαμπτήρα. Αλλά για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στην εξέλιξη της γνώσης, πρέπει όχι μόνο να υποστηρίξουμε το ταλέντο που έχουμε ήδη εδώ, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα μετανάστευσής μας προσελκύει τα καλύτερα μυαλά από όλο τον κόσμο» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.