ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ντ.Τραμπ: «Σήμερα θα με παραπέμψει άδικα η ακροαριστερά»

Ντ.Τραμπ: «Σήμερα θα με παραπέμψει άδικα η ακροαριστερά»

Ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν από την ψηφοφορία παραπομπής του στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, με μήνυμα του στο twitter καταφέρθηκε εναντίον της άδικης δίωξής του από την ακροαριστερά.

«Μπορείτε να πιστέψετε πως θα τεθώ σήμερα υπό κατηγορία από τη ριζοσπαστική αριστερά (…) ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ!Κάντε μια προσευχή!», έγραψε στο Twitter

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, θα συγκληθεί στη διάρκεια της ημέρας για μια συζήτηση τουλάχιστον έξι ωρών, η οποία θα οδηγήσει σε ψηφοφορία επί δύο κατηγοριών εναντίον του Τραμπ: κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση της καλής λειτουργίας του Κογκρέσου.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1207277859519238154?s=20

Οι ομιλίες θα κατανεμηθούν ακριβοδίκαια μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών και θα προηγηθεί μία ώρα συζήτησης για να υιοθετηθούν οι κανόνες από την ολομέλεια.

Η ψηφοφορία αναμένεται το νωρίτερο αργά το απόγευμα (ώρα Ουάσινγκτον).

Στη συνέχεια θα πάρει τη σκυτάλη η Γερουσία για να οργανώσει τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, πιθανόν τον Ιανουάριο. Και οι Ρεπουμπλικανοί που την ελέγχουν, έχουν ήδη προειδοποιήσει πως τότε ο πρόεδρος θα αθωωθεί αφού δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο εναντίον του.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με tweet είχε πει χθες.«Κηρύσσετε ανοικτό πόλεμο εναντίον της αμερικανικής δημοκρατίας», υποστήριξε σε επίσημη επιστολή που απηύθυνε στην Νάνσι Πελόζι. «Η Ιστορία θα σας κρίνει αυστηρά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είστε ανίκανοι να δεχθείτε την ετυμηγορία των καλπών» του 2016, έγραψε ακόμη, αναφερόμενος στην εκλογική νίκη του που είχε ανατρέψει τα περισσότερα προγνωστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.