ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολλανδικά ΜΜΕ: Πύργος τηλεπικοινωνιών καταστράφηκε από διαδηλωτές ενάντια στο 5G (βίντεο)

Ολλανδικά ΜΜΕ: Πύργος τηλεπικοινωνιών καταστράφηκε από διαδηλωτές ενάντια στο 5G (βίντεο)

Πολλοί πύργοι κυψελοειδούς εκπομπής στην Ολλανδία έχουν υποστεί ζημιές από εμπρησμό ή σαμποτάζ την περασμένη εβδομάδα από τους αντιπάλους της εξάπλωσης του νέου δικτύου τηλεπικοινωνιών 5G, ανέφερε το Σάββατο η εφημερίδα De Telegraaf.

Το έγγραφο ανέφερε ότι υπήρξαν 4 τέτοια περιστατικά την περασμένη εβδομάδα. Η Telegraaf ανέφερε ότι οι εμπρηστές είχαν αφήσει ένα αντι-5G σύνθημα ζωγραφισμένο με σπρέι στον τόπο της επίθεσης.

Ορισμένες ομάδες στις Κάτω Χώρες αντιτίθενται στην εμφάνιση του 5G κυρίως λόγω των ανησυχιών ότι οι ακτινοβολίες θα μπορούσαν να βλάψουν την ανθρώπινη υγεία. Άλλοι φοβούνται ότι η τεχνολογία μπορεί να παραβιάζει την ιδιωτικότητα τους αναφέρει το δημοσίευμα.

Ισραήλ και Αραβικά Εμιράτα ενισχύουν τον Χαλίφα Χαφτάρ στη Λιβύη

Βρετανοί υπουργοί την περασμένη εβδομάδα απέρριψαν μια θεωρία που συνδέει ιστούς 5G με την εξάπλωση του νέου κοροναϊού ως επικίνδυνων πλαστών και εντελώς ψευδών ειδήσεων.

Δείτε βίντεο

Εμπρησμός σε πύργο τηλεπικοινωνιών και στο Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας

Η αστυνομία αναφέρει ότι πιθανώς αφορά τους αντιπάλους του νέου δικτύου των 5G.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ολλανδική ιστοσελίδα dutchnews αναφέρει ότι οι εμπρηστές πιστεύεται ότι πυρπολήσαν τουλάχιστον έξι ιστούς τηλεπικοινωνιών στις Κάτω Χώρες τις τελευταίες ημέρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.