ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο Ισραήλ κάναν διαδήλωση διαμαρτυρίας εν καιρώ κορωνοϊού – Κρατούσαν όμως τις απαραίτητες αποστάσεις (φώτο)

Στο Ισραήλ κάναν διαδήλωση διαμαρτυρίας εν καιρώ κορωνοϊού – Κρατούσαν όμως τις απαραίτητες αποστάσεις (φώτο)

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει οδηγήσει τις κυβερνήσεις στο να απαγορεύσουν την πολυπληθείς συγκεντρώσεις, όμως στο Ισραήλ, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να διαδηλώσει κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου, το οποίο όμως τήρησε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η πλατεία Ραμπίν του Τελ Αβίβ αποτελεί συχνά τόπο συγκεντρώσεων. Αυτή τη φορά, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις κοινωνικές αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται λόγω κορωνοϊού, διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση κατά της κυβέρνησης του Ισραήλ και του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου την Κυριακή.

​Πλήθος διαδηλωτών – σύμφωνα με τη φιλελεύθερη εφημερίδα Haaretz πάνω από 2.000 άτομα – στάθηκαν δύο μέτρα ο ένας από το άλλο.

​Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν καθώς η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών Shin Bet έχει εξουσιοδοτηθεί να παρακολουθεί τα δεδομένα των κινητών τηλεφώνων των πολιτών, στο πλαίσιο των μέτρων καραντίνας.

Ο πολιτικός της αντιπολίτευσης Γιάρι Λαπίντ έδωσε το «παρών» στη διαδήλωση.

https://twitter.com/MairavZ/status/1251938887783469056

Η διαδήλωση της Κυριακής μπορεί να είχε επιτραπεί, αλλά οι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές στην Ιερουσαλήμ δεν είχαν την ίδια ελευθερία την περασμένη εβδομάδα.

Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στους διαδηλωτές κατά των εποικισμών την Παρασκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια εβδομάδα νωρίτερα, πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε Ισραηλινούς διαδηλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.