ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Γιατρός Ν.Τραμπ: «Δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα τις τελευταίες 24ωρες – Απύρετος εδώ και 4 μέρες»

Γιατρός Ν.Τραμπ: «Δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα τις τελευταίες 24ωρες – Απύρετος εδώ και 4 μέρες»

Εδώ και 24 ώρες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ενώ και οι ζωτικές λειτουργίες του παραμένουν σταθερές και εντός του φυσιολογικού εύρους, αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Ο γιατρός πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος δεν είχε πυρετό τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ενώ το ανοσοποιητικό του σύστημα παράγει ανιχνεύσιμα επίπεδα αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού.

Ο γιατρός σημείωσε ότι ο Τραμπ δεν έχει λάβει συμπληρωματικό οξυγόνο, ούτε έχει ανάγκη να ξαναπάει στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο τεστ για κορωνοϊό του Αντιπροέδρου, Μάικ Πενς είναι αρνητικό, πράγμα που σημαίνει ότι λογικά θα συμμετάσχει στο ντιμπέιτ με την υποψήφια αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις, στις 7 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.