ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Πορτογαλία επιβάλλει εκ νέου lockdown στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Η Πορτογαλία επιβάλλει εκ νέου lockdown στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο lockdown από τις 4 Νοεμβρίου για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καλώντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι εκτός αν πρέπει να μετακινηθούν για να πάνε στην εργασία τους, στο σχολείο ή στην αγορά και καλώντας τις εταιρίες να επιλέξουν την τηλεργασία.

Η μερική καραντίνα στην Πορτογαλία θα αφορά σχεδόν το 70% του πληθυσμού της.

Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα δήλωσε ότι τα μέτρα θα καλύπτουν 121 δήμους, ανάμεσά τους οι περιφέρειες της Λισαβόνας και του Πόρτο. Στις πληγείσες περιοχές από την επιδημία κατοικεί σχεδόν το 70% του πληθυσμού της Πορτογαλίας που είναι περίπου 10 εκατομμύρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ήρθε η ώρα που είναι απαραίτητο να λάβουμε περαιτέρω περιοριστικά μέτρα για να θέσουμε υπό έλεγχο αυτή την πανδημία”, δήλωσε ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στο τέλος του έκτακτου υπουργείου συμβουλίου που εξέτασε την υγειονομική κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.