Στο επιτελείο του προέδρου Τραμπ ετοιμάζονται για νομικές μάχες ενάντια στα εκλογικά αποτελέσματα που διαμόρφωσαν οι Δημοκρατικοί, κάτι για το οποίο ο ίδιος ο Τραμπ είχε προϊδεάσει προεκλογικά λέγοντας ότι οι δικηγόροι της καμπάνιας του «θα μπουν και θα πολεμήσουν».

Το «στρατόπεδο Τραμπ» έστειλε έξι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υποστηρικτές της ζητώντας χρήματα για να καλύψουν το κόστος των προσφυγών αναφέρει το CNN. Σε καθένα από τα μέιλ αναφέρεται ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να «κλέψουν» τις εκλογές.

Το επιτελείο του προέδρου Τραμπ ενημέρωσε τους συμμάχους του ότι σχεδιάζει εκτεταμένες προσφυγές σε πολιτείες όπου οι διαφορές στα ποσοστά είναι στην παρούσα φάση μικρές συμπεριλαμβανομένων των Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν και Πενσυλβάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Τραμπ φέρεται δε να παραδέχθηκε ότι «είμαστε ξεκάθαρα στη γωνία» μεταδίδουν ΜΜΕ των Δημοκρατικών. Παρόλα αυτά, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά σχολιάζουν ότι παρόλα αυτά δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να «γυρίσουν» την κατάσταση σε Νεβάδα και Αριζόνα.