ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε πανικό τα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ – «Δεν ήταν μεγάλη» μας λένε

Σε πανικό τα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ  – «Δεν ήταν μεγάλη» μας λένε

Παραδέχονται πλέον ακόμη και τα συστημικά ΜΜΕ τις παρατυπίες στις εκλογές των ΗΠΑ, και προσπαθούν να ελέγξουν την ζημιά λέγοντας ότι αυτές δεν είναι τόσο “σημαντικές”

Είναι σαφές ότι το μπαράζ νομικών κινήσεων της εκστρατείας του Ντόναλντ Τράμπ, με την κατάθεση σοβαρών στοιχείων που αποδεικνύουν την νοθεία έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο προβληματισμό σε αυτούς που έσπευσαν να ανακηρύξουν τον Τζό Μπάιντεν νικητή των εκλογών. Τώρα η γραμμή άμυνας τους είναι ότι οι όποιες νοθείες, τις οποίες ονομάζουν παρατυπίες δεν ήταν τόσες ώστε να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών και ως εκ τούτου δεν πρέπει να εξετασθούν. Στο πλαίσιο αυτό επιστρατεύονται δηλώσεις τοπικών αξιωματούχων οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πραξεών υπαλλήλων των πολιτειών τους για να πείσουν ότι δεν υπάρχει και κάποιο μεγάλο ζήτημα.

Είναι σαφές όμως ότι σε μια σειρά κρισίμων πολιτείων για την εκλογή του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες στο Μίσιγκαν κατατέθηκε αγωγή για την μη επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος, μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η ψηφοφορία έγινε με νόμιμο τρόπο.
Την ίδια στιγμή συνεχίζουν να εντοπίζονται “προβλήματα” και στο λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε στις εκλογές. Προβλήματα, τα οποία όλως τυχαίως πάντα έδιναν αποτελέσματα υπέρ του Τζό Μπάιντεν και ποτέ υπέρ του Τράμπ. Δεκάδες χιλιάδες ψήφοι “άλλαξαν πλευρά” σε περιπτώσεις “τεχνικού προβλήματος” σε κρίσιμες πολιτείες.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πάντως οι καταγγελίες για την νοθεία έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολουθούν με ενδιαφέρον το τι συνέβη το βράδυ των εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.