ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εντολή της Α.Μέρκελ για παράταση του lockdown: «Δεν θα αλλάξει τίποτα με τα νέα για τα εμβόλια»

Εντολή της Α.Μέρκελ για παράταση του lockdown: «Δεν θα αλλάξει τίποτα με τα νέα για τα εμβόλια»

Ακόμα και αν κάποιοι περίμεναν πως θα τελειώσει σύντομα το lockdown και τα μέτρα, έπειτα από τα νέα για την ανάπτυξη του εμβολίου για τον κορωνοϊό, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έδωσε εντολή για παράταση των μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να θεωρήσουμε πιθανό ότι το δεύτερο κύμα κορωνοϊού θα είναι πιο σκληρό και κυρίως συμπίπτει με μια κακή εποχή. Το δεύτερο κύμα θα μας απασχολεί όλο το χειμώνα. Ακόμη και τα θετικά νέα για την ανάπτυξη εμβολίων δεν θα αλλάξουν τίποτα σε αυτό και δεν θα έχουν ακόμα καμία επίδραση. Επομένως, τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό θα πρέπει να συνεχίσουν να ισχύουν», δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ σήμερα από το Βερολίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.