ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουγγαρία, Τσεχία, Ισραήλ συμμαχούν για τo εμβόλιο – Ο Κ.Μητσοτάκης συμμαχεί για το… πιστοποιητικό εμβολιασμού (video)

Ουγγαρία, Τσεχία, Ισραήλ συμμαχούν για τo εμβόλιο – Ο Κ.Μητσοτάκης συμμαχεί για το… πιστοποιητικό εμβολιασμού (video)

Οι αρχηγοί των κυβερνήσεων της Τσεχίας και της Ουγγαρίας ενημερώθηκαν την Πέμπτη στο Ισραήλ σχετικά με την εκεί εφαρμοζόμενη εμβολιαστική καμπάνια.

Ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις και ο Ούγγρος ομόλογός του Βίκτορ Όρμπαν έγιναν δεκτοί από τον επικεφαλής της ισραηλινής κυβερνήσεως, Μπένγιαμιν Νετανιάχου. Η ουγγρική κυβέρνηση ελπίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία στενότερη συνεργασία στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ο Αντρέι Μπάμπις από την πλευρά του, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της Τσεχίας για μία εμβολιαστική συμμαχία, η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Ισραήλ, τη Δανία και την Αυστρία. Στόχος της συμμαχίας είναι η συνεργασία στην παραγωγή εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Γίνεται πλέον σαφές, ότι την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση συμμορφώνεται ως πιστός σκύλος στις οδηγίες και τα μέχρι σήμερα αποτυχημένα πλάνα και κελεύσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό την κηδεμονία της Γερμανίας, κάποιες χώρες, προτάσσοντας το εθνικό τους συμφέρον και την εθνική τους Υγεία, στρέφονται και προς άλλες κατευθύνσεις.

Κι αν ακόμη είναι «αδύναμες» σαν την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο κύριος Μητσοτάκης, αναζητούν και δημιουργούν συμμαχίες, αδιαφορώντας, αν στις Βρυξέλλες ή στο Βερολίνο θα δυσαρεστηθούν οι «εταίροι».

Συμμαχίες για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και όχι για να περάσουν κι άλλους «χαλκάδες» στους ήδη εξανδραποδισμένους και εξαθλιωμένους πολίτες.

Θυμίζουμε, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιδιώκει τέτοιες συμμαχίες μόνο προς την κατεύθυνση της θεσμοθέτησης του «πιστοποιητικού εμβολιασμού», κάτι που αντιμετωπίζει τεράστιες αντιστάσεις από τα εθνικά δικαιϊκά συστήματα, αλλά και από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Μάλιστα, πρόσφατα επισκέφτηκε το Ισραήλ, με σκοπό τη σύναψη συμμαχίας μαζί με την Κύπρο, για την καθιέρωση του «πιστοποιητικού εμβολιασμού» για τον τουρισμό μεταξύ των χωρών μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.