ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξέσπασμα από τον γιο του Ζ.Μπολσονάρου προς τους δημοσιογράφους: «Σάπια ΜΜΕ κοιτούν ποιος φορά μάσκα»

Ξέσπασμα από τον γιο του Ζ.Μπολσονάρου προς τους δημοσιογράφους: «Σάπια ΜΜΕ κοιτούν ποιος φορά μάσκα»

Η ένταση στην Βραζιλία όσων αφορά την χρήση μάσκας συνεχίζεται, με τον έναν γιο του προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου να φτάνει σε νέα επίπεδα χυδαιότητας.

Ο Εντουάρντο Μπολσονάρου, βουλευτής και τρίτος σε ηλικία γιος του προέδρου, βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικών δημοσιευμάτων του Τύπου, επειδή φορούσε τη μάσκα κάτω από τη μύτη του τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Είναι ντροπή που αυτός ο σάπιος Τύπος που έχουμε εδώ στη Βραζιλία αρκείται να καλύπτει το ζήτημα των μασκών. ‘Α, αυτός φορά μάσκα, ο άλλος όχι….» , είπε εξοργισμένος ο Εντουάρντο Μπολσονάρου χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήμασταν εκεί για να δουλέψουμε, κάναμε τρεις ενδιάμεσες στάσεις, υπήρχε διαφορά ώρας πέντε ωρών. Όταν η κατάσταση είναι αυτή, δεν έχουμε καν χρόνο να κάνουμε ντους, πηγαίνουμε κατευθείαν στα ραντεβού», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.