Κόσμος
Ο Τζόσεφ Γιουν, ένας σεφ από το Μπρούκλιν εξειδικεύεται στις συνταγές με έντομα και εκμεταλλεύεται την εμφάνιση εκατομμυρίων τζιτζικιών στις ΗΠΑ.
«Γιατί δεν τρώμε αυτό που δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη ήδη καταναλώνουν;» αναρωτιέται, υποστηρίζοντας πως τα έντομα είναι «πεντανόστιμα» με μεγάλη θρεπτική αξία. «Είναι βιώσιμα, εκτρέφονται «φάρμες» και υπάρχουν πάνω από δύο χιλιάδες είδη εντόμων που μπορούμε να φάμε», προσθέτει.
Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως «πρέσβης των βρώσιμων εντόμων» και προωθεί την διατροφή με πρωτεΐνη εξασφαλισμένη από τα τα έντομα, στην ομάδα του “Brooklyn Bugs”. Μία από τις προκλήσεις στο εγχείρημά του, όπως παραδέχεται, είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι Αμερικανοί σιχαίνονται να δοκιμάσουν έντομα.