ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: Σε επαφές με τις ΗΠΑ για την κυβερνοεπίθεση στην JBS

Ρωσία: Σε επαφές με τις ΗΠΑ για την κυβερνοεπίθεση στην JBS

Η Ρωσία βρίσκεται σε επαφές με τις ΗΠΑ με αφορμή την κυβερνοεπίθεση στην εταιρεία παραγωγής κρεάτων JBS στις ΗΠΑ.

Ο κολοσσός παραγωγής κρέατος JBS USA είχε κλείσει τις δραστηριότητές του στη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία λόγω επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ δήλωσε ότι η Μόσχα και η Ουάσινγκτον έχουν διατηρήσει την επαφή τους για να συζητήσουν την επίθεση στον κυβερνοχώρο στην JBS.

«Χθες, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνομιλία μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της πρεσβείας μας στην Ουάσινγκτον. Πιθανώς, από αυτή την άποψη, μπορούμε να πούμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη ρωσική κυβέρνηση», δήλωσε ο Ριάμπκοφ.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ήταν σε επαφή με τις ρωσικές αρχές, καθώς η επίθεση «προήλθε από εγκληματική οργάνωση που εδρεύει πιθανώς στη Ρωσία».

Την 1η Ιουνίου, ο εταιρεία παραγωγής κρέατος JBS USA ενημέρωσε την κυβέρνηση Μπάιντεν για την τελευταία επίθεση στον κυβερνοχώρο που θεωρούν ότι προέρχεται από εγκληματική οντότητα που φέρεται να βρίσκεται στη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.