ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars – Ποια είναι η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Από το 2022 βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό

Α.Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars – Ποια είναι η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Στο Dancing With the Stars των ΗΠΑ, εμφανίστηκε η Άννα Σορόκιν, η Ρωσο-γερμανίδα απατεώνισσα που εξαπατούσε πλουσίους στη Νέα Υόρκη ως δήθεν κληρονόμος. 

Το… ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι στον χορό της στο ριάλιτι, εμφανίστηκε χορεύοντας με το… βραχιολάκι στο πόδι της. Η Σόροκιν, που εμφανιζόταν σε άτομα της υψηλής κοινωνίας ως Αννα Ντέλβι, εξαπατώντας τράπεζες και ξενοδοχεία, παρουσιάστηκε ως… επιχειρηματίας στο σόου.

Χόρεψε «cha- cha» με τον επαγγελματία χορευτή Έζρα Σόσα και για να κάνει λιγότερο αντιαισθητικό το βραχιολάκι στην τηλεοπτική οθόνη, το έντυσε με στρας.

Στην παρθενική τους εμφάνιση τα πήγαν καλά και στα παρασκήνια το έριξαν και λίγο στην πλάκα με το βραχιολάκι, εξηγώντας το πόσο ελαφρύ είναι…

«Μια χαρά ελαφρύ είναι. Ισα ίσα που ζήτησα να το σφίξουν λίγο για να μη “παίζει” την ώρα του χορευτικού» είπε η… χαλαρή Σόροκιν.

Η Άννα Σόροκιν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φυλακίστηκε το 2019 επειδή παρίστανε ότι ήταν μια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβεϊ για να εξαπατήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες, αποσπώντας από τα θύματά της συνολικά περίπου 275.000 δολάρια.Η δράση της περιλάμβανε την απόκτηση δανείων από τράπεζες, τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και την εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης πλούσιων ατόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 2022 βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, περιμένοντας να μάθει αν θα της επιτραπεί να παραμείνει στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της ποινής της. Αλλά, όπως ανέφερε πρόσφατα το Page Six, οι όροι του κατ’ οίκον περιορισμού της χαλάρωσαν πρόσφατα, επιτρέποντάς της να εργάζεται και να ταξιδεύει ελεύθερα σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από το σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.