ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν έχει τον Αύγουστο 22% η ΝΔ το Μάρτιο θα δίνει μάχη για το 15%!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άφιξη Σ.Λαβρόφ στη Νέα Υόρκη: Η Μ.Ζαχάροβα με σορτσάκι μεταφέρει η ίδια την βαλίτσα της από το αεροπλάνο στο έδαφος

Η απλότητα της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ σε αντίθεση με τους Έλληνες πολιτικούς που θέλουν «υπηρέτες»

Άφιξη Σ.Λαβρόφ στη Νέα Υόρκη: Η Μ.Ζαχάροβα με σορτσάκι μεταφέρει η ίδια την βαλίτσα της από το αεροπλάνο στο έδαφος

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η άφιξη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σ.Λαβρόφ στη  Νέα Υόρκη μαζί με την εκπρόσωπό του Μ.Ζαχάροβα, η οποία έδωσε ρεσιτάλ απλότητας αλλά και αυτοεξυπηρετούμενης γυναίκας, καθώς εμφανίστηκε με σορτσάκι και να μεταφέρει η ίδια την βαλίτσα της από το αεροπλάνο στο έδαφος.

Εκεί την παραλαμβάνει ένας άνδρας από τη φρουρά της και αυτός την πήρα τη βαλίτσα περισσότερο για λόγους ανδρικής ευγένειας που επιτάσσουν πάντοτε, να προσφέρεται βοήθεια σε μία κυρία.

Έτσι λοιπόν μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας, δεν είχε καμία απαίτηση να έρθουν οι «δούλοι» και οι «υπηρέτες» για να παραλάβουν τα υπάρχοντα της, προσφέροντας μία εικόνα εντελώς αντίθετη από αυτή που έχουμε συνηθίσει με τους Έλληνες πολιτικούς, είτε μπορείτε για άντρας είτε πρόκειται για γυναίκες.

Το ίδιο απλός ήταν και ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ακολουθούσε αρκετά μέτρα από πίσω από την Ζαχάροβα, ακομπλεξάριστος χωρίς να τηρεί ανούσια πρωτόκολλα, απλά ντυμένος με φορώντας σακάκι αλλά χωρίς γραβάτα.

Tον Λαβρόφ τον υποδέχθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπέζια.

Η εικόνα αυτή δείχνει ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η ουσία και όχι οι τύποι. Ανθρώπους που έχουν κατανοήσει ότι στην απλότητα βρίσκονται οι λεπτομέρειες.

Γιατί για να λύνει κάποιος τα προβλήματα των απλών ανθρώπων, πρέπει να ξέρει πως είναι να ζει και χωρίς επίπλαστες ανάγκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.