ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Κόλαση» στην Ισμαηλία της Αιγύπτου: Καίγεται το αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης (βίντεο)

Οι δυνάμεις ασφαλείας δέχτηκαν στο παρελθόν πολλές επιθέσεις από μαχητές του ISIS που κρύβονται στο Σινά

«Κόλαση» στην Ισμαηλία της Αιγύπτου: Καίγεται το αρχηγείο της αστυνομίας της πόλης (βίντεο)

Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία, ξέσπασε στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Ισμαηλία της Αιγύπτου, στη Διώρυγα του Σουέζ.

https://twitter.com/Akhbaar24/status/1708663161509794257?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1708663161509794257%7Ctwgr%5Ebba286d4c9c8d9451de50770338397b82970e115%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1418953%2Fpurkagia-sto-arhigeio-tis-astunomias-stin-ismailia-tis-aiguptou-deite-video%2F

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τη γενική διεύθυνση ασφαλείας της πόλης να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι φλόγες ξέσπασαν σε αρκετούς ορόφους του κτιρίου και εστάλη μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων, ενώ άνδρες της πολιτικής προστασίας προσπάθησαν να ελέγξουν τη φωτιά για να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε άλλους ορόφους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν, επικαλούμενα πηγές ασφαλείας, ότι η πυρκαγιά δεν είχε ως αποτέλεσμα νεκρούς μέχρι στιγμής, αλλά υπήρξαν τραυματισμοί.

H Iσμαηλία βρίσκεται πολύ κοντά στην χερσόνησο του Σινά όπου ακόμα και τώρα κρύβονται ομάδες εξτρεμιστών του ISIS, οι οποίοι έχουν πλήξει στο πρόσφατο παρελθόν τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ενέδρα κατά αστυνομικών την Πρωτοχρονιά.

Τότε τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν 15 αστυνομικοί. Η ενέδρα διεξήχθη από 4 εξετρεμιστές του ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.