ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ακόμα και το CNN παραδέχεται ήττα του Τ.Μπάιντεν από το Ν.Τραμπ στις εκλογές του 2024 – «Δεν κάνει για αυτή την δουλειά»!

Ο Ν.Τραμπ έθεσε το διακύβευμα των εκλογών: «Μόνο εγώ μπορώ να σταματήσω τον Γ' ΠΠ στον οποίο μας οδηγεί η κυβέρνηση Μπάιντεν»

Ακόμα και το CNN παραδέχεται ήττα του Τ.Μπάιντεν από το Ν.Τραμπ στις εκλογές του 2024 – «Δεν κάνει για αυτή την δουλειά»!

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές πλησιάζουν καθώς απομένει πλέον μόνο ένας χρόνος μέχρι την διεξαγωγή τους και σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την «ναυαρχίδα» των Δημοκρατικών στα ΜΜΕ (μαζί με τους New York Times φυσικά), το CNN ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προηγείται παναμερικανικά με ένα εμφατικό 49% του νυν Αμερικανού προέδρου Τ.Μπάιντεν ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 45%.

Μάλιστα όπως αναφέρει το CNN «υπάρχει μία ευρεία αίσθηση πως ο Τ.Μπάιντεν δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά» (a widespread sense that he is not up for the job, όπως αναφέρει το κείμενο στα αγγλικά).

Ποτέ στο παρελθόν το CNN δεν τόλμησε καν να αφήσει υπόνοιες για τις ικανότητες του Αμερικανού προέδρου.

Βέβαια, το να προηγείται κάποιος σε εθνικό επίπεδο δε σημαίνει ότι κερδίζει και τις εκλογές καθώς το αμερικανικό εκλογικό σύστημα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και κάποιος με λιγότερες ψήφους μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όμως είναι μία καλή ένδειξη για το ποιος είναι ο επικρατέστερος και ειδικότερα όταν προέρχεται από ένα υπερβολικά φίλα προσκείμενο προς τον Τζο Μπάιντεν ΜΜΕ.

Για παράδειγμα αυτή η δημοσκόπηση σε κάποιο άλλο ΜΜΕ θα έδειχνε μία ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και όποιος κατάλαβε,… κατάλαβε.

Όπως όμως ήδη έχουμε πει οι εκλογές στις ΗΠΑ κερδίζονται με τις πολιτείες και όχι με τους ψήφους ή τουλάχιστον όχι μόνο με τους ψήφους.

Έτσι λοιπόν, υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠ Ντόναλντ Τραμπ προηγείται και στις πέντε από τις έξι Πολιτείες που δίνουν την νίκη στις εκλογές.

Πέραν της οικονομικής παρακμής, των ΗΠΑ που επιβεβαιώνεται ακόμα και από τους τρεις μεγάλους αμερικανικούς οίκους (σήμερα οι ΗΠΑ υποβαθμίστηκαν και από τον Moody’s ενώ τον Αύγουστο είχαν υποβαθμιστεί και από τον Fitch),  οι Αμερικανοί βλέπουν πως με την παρούσα κυβέρνηση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η χώρα να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένας πόλεμος ο οποίος θα είναι πυρηνικός και οι Αμερικανοί γνωρίζουν πως ανεξάρτητα από αυτά που λένε οι ταινίες του Χόλιγουντ, οι πυρηνικοί πύραυλοι δεν αναχαιτίζονται και ότι τα ρωσικά πυρηνικά όπλα είναι το ίδιο θανατηφόρα με τα αμερικανικά (κάποτε υπήρχαν στις ΗΠΑ, τον καιρό του Ψυχρού Πολέμου, κάποιοι παλαβοί αναλυτές, οι οποίοι ζητούσαν να ξεκινήσουν οι Αμερικανοί έναν πυρηνικό πόλεμο γιατί έλεγαν ότι θα μπορούσαν να θέσουν εκτός μάχης τα χιλιάδες πυρηνικά συστήματα των Σοβιετικών με ένα προληπτικό χτύπημα και εν συνεχεία η παγκόσμια κυριαρχία θα ήταν εύκολη).

Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος που μπορούσε να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην ομιλία του στην Σύνοδο Κορυφής για την Ελευθερία της Φλόριντα στο Ορλάντο, που έλαβε χώρα μόλις προ δύο ημερών.

«Σας δίνω αυτή την υπόσχεση ως Πρόεδρός σας και κανείς άλλος δεν μπορεί να το πει: Θα αποκαταστήσω την ειρήνη μέσω της δύναμης. Και ναι, είμαι ο μόνος που θα αποτρέψει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είμαστε πολύ κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.»,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.