ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άμστερνταμ: Οπαδοί του Άγιαξ βανδάλισαν αστυνομικό τμήμα – Σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις (βίντεο)

Αφορμή η ακύρωση του αγώνα μεταξύ Άγιαξ και Ουτρέχτης

Άμστερνταμ: Οπαδοί του Άγιαξ βανδάλισαν αστυνομικό τμήμα – Σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις (βίντεο)

Χούλιγκανς του Άγιαξ συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις και βανδάλισαν αστυνομικό τμήμα σε κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ. Αφορμή για αυτά τα επεισόδια ήταν η ακύρωση του αγώνα μεταξύ του Άγιαξ και της Ουτρέχτης.

Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Άγιαξ και Ουτρέχτης στη «Johan Cruyff Arena» δεν διεξήχθη λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, όπως αποφάσισαν οι αρχές της πόλης.

«Η ασφάλεια των παικτών, των οπαδών και της δημόσιας τάξης στην πόλη δεν μπορεί να διασφαλιστεί χωρίς τις σημαντικές προσπάθειες και την παρουσία της αστυνομίας», δήλωσε ο δήμος του Άμστερνταμ.

Τέθηκε επί τάπητος και η επιλογή να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όπως τονίστηκε «…ακόμη και τότε, ο κίνδυνος αναταραχών και ανασφαλών καταστάσεων είναι πολύ μεγάλος χωρίς πιθανή συμμετοχή της αστυνομίας».

Οπαδοί του Αίαντα συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις.

Εκατοντάδες οπαδοί διαδήλωναν στην πλατεία Λέιντσεπλεϊν στην ολλανδική πρωτεύουσα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και να έρχονται σε συμπλοκή με τα ΜΑΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.