ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Άνδρας δολοφονήθηκε και ο δράστης κατηγόρησε…μια αρκούδα – Καταζητείται από την αστυνομία

Το περιστατικό συνέβη στο Τενεσί των ΗΠΑ

Άνδρας δολοφονήθηκε και ο δράστης κατηγόρησε…μια αρκούδα – Καταζητείται από την αστυνομία

Μια τραγική περίπτωση δολοφονίας που θυμίζει αστυνομικό θρίλερ έγινε γνωστή σήμερα (28/10) καθώς σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας του Τενεσί των ΗΠΑ, ένας άνδρας αναζητείται για τη δολοφονία θύματος.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος δολοφόνος Nicholas Wayne Hamlett, από την Αλαμπάμα, χρησιμοποιούσε την ταυτότητα ενός Brandon Andrade, όταν κάλεσε την αστυνομία του Τενεσί για να τους ειδοποιήσει πως ενώ έκανε πεζοπορία είδε έναν άνδρα σκοτωμένο από μια αρκούδα.

Σύντομα ωστόσο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πτώμα δεν ήταν ο Andrade και ότι η ταυτότητα του Andrade είχε «κλαπεί και χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις».

Ο νεκρός άνδρας δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί. Οι ερευνητές εργάζονται επί του παρόντος για να φτιάξουν ένα σκίτσο του θύματος που θα δώσουν στη δημοσιότητα για να βοηθήσουν στην αναγνώρισή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν εκδόσει ένταλμα σύλληψης για τον Hamlett για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ σύμφωνα με το δελτίο τύπου, «θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.