ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ανταρκτική: Εντοπίστηκε μυστηριώδης «πόρτα» στους χάρτες της Google και οι θεωρίες συνωμοσίας «φούντωσαν»

Από μια πόρτα στο «εξοχικό του Μεγαλοπόδαρου» μέχρι μια λεωφορείου του «Star Trek»

Ανταρκτική: Εντοπίστηκε μυστηριώδης «πόρτα» στους χάρτες της Google και οι θεωρίες συνωμοσίας «φούντωσαν»

Οι θεωρίες συνωμοσιολογίας «φούντωσαν» και πάλι, λόγω της παρατηρητικότητας ενός χρήστη των «Google Maps», ο οποίος εντόπισε μία μυστηριώδη «πόρτα» στην Ανταρκτική.

Η «πόρτα» εντοπίστηκε ακριβώς νοτιοανατολικά του ιαπωνικού σταθμού Showa.

Τα σενάρια για την περίεργη αυτή πόρτα φούντωσαν και οι χρήστες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μαντεύοντας τι μπορεί ν είναι αυτή η πόρτα.

Ο χρήστης που έκανε την ανακάλυψη έδωσε τις ακριβείς συντεταγμένες και οι θεωρίες ξεκίνησαν…

Από μια πόρτα στο «εξοχικό του Μεγαλοπόδαρου» μέχρι μια λεωφορείου του Star Trek ή ακόμα κι ένα «ένα μεγάλο θησαυροφυλάκιο σπόρων όπως αυτό στο Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας»

Και μετά από όλα αυτά η εξήγηση δόθηκε και είναι η πιο απλή και η λιγότερη συναρπαστική βάζοντας τέλος στην έξαψη των φαν των θεωριών συνωμοσίας.

Επιστήμονες εξήγησαν πως πρόκειται απλά για ένα κομμάτι πάγου, ναι μεν παράταιρου με το σκηνικό, αλλά όχι απίθανου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτιμάται ότι αποκολλήθηκε από κάποιο παγόβουνο, και «προσγειώθηκε» στο σημείο, καθώς στην περιοχή υπάρχουν μία σειρά από νησιά και τα νερά είναι αρκετά ρηχά. Οι συνθήκες παγετού που επικρατούν δεν του επιτρέπουν να λιώσει, δημιουργώντας αυτό το παράδοξο θέαμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.