ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άραβας κροίσος αγόρασε νησί για να μπορεί η σύζυγός του να κολυμπάει… με το μπικίνι (βίντεο)

«Αυτή ήταν η καλύτερη επένδυσή που έχει κάνει μέχρι στιγμής»

Άραβας κροίσος αγόρασε νησί για να μπορεί η σύζυγός του να κολυμπάει… με το μπικίνι (βίντεο)

Μία γυναίκα από το Ντουμπάι, που συχνά δείχνει τον υπερβολικό τρόπο ζωής της στο διαδίκτυο, μοιράστηκε ένα νέο βίντεο, στολ λογαριασμό της στο Instagram, υποστηρίζοντας πως ο πλούσιος, κροίσος, σύζυγός της, αγόρασε ένα νησί για να μπορεί να φορέσει μπικίνι χωρίς να την βλέπει κάποιος.

Η Soudi Al Nadak, 26 ετών, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram του ιδιωτικού αφανούς νησιού με τη λεζάντα, «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι, οπότε ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».

Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι να πετά με αεροσκάφος σε ένα τροπικό νησί, το οποίο φαίνεται να έχει ένα ιδιωτικό καταφύγιο χτισμένο σε μια πρόσοψη από βράχο και πανύψηλους φοίνικες με θέα σε μια λιμνοθάλασσα.

«Αυτή ήταν η καλύτερη επένδυσή του μέχρι στιγμής», έγραψε η 26χρονος μοιράζοντας το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στα social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές.

Αντιδράσεις και σχόλια

Το βίντεο έχει δεχτεί κριτική από πολλούς χρήστες, οι οποίοι το χαρακτήρισαν ως μια σπάταλη επίδειξη πλούτου και έναν τρόπο να προβάλει τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

«Απλώς πήγαινε σε μια παραλία ή μια πισίνα;» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτό είναι ωραίο, αλλά πρέπει να δωρίσετε χρήματα και σε φτωχούς ανθρώπους», σχολίασε ένας άλλος.

«Με μια τέτοια γυναίκα δεν πρόκειται να μείνει δισεκατομμυριούχος για πολύ», έγραψε σαρκαστικά ένας χρήστης.

«Καλύτερα εξοικονομήστε χρήματα, επενδύστε τα», πρότεινε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.