ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυστραλία: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση πως πάσχει από λευχαιμία – Σε σοκ το πλατό (φωτο-βίντεο)

«Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας»

Αυστραλία: Παρουσιάστρια ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση πως πάσχει από λευχαιμία – Σε σοκ το πλατό (φωτο-βίντεο)

Σοκ προκάλεσε σε ζωντανή μετάδοση και στο ίδιο το πλατό της εκπομπής η Αυστριαλιανή παρουσιάστρια Edwina Bartholomew, όταν ανακοίνωσε πως πάσχει από λευχαιμία.

Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media, η Edwina Bartholomew σημειώνει χαρακτηριστικά πως «έχω διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που είναι ένα σοκ και δύσκολο να το πω.

Είναι ένα είδος το οποίο ονομάζεται χρόνια μυελογενής λευχαιμία που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα χάπι καθημερινά».

«Αν φροντίσω τον εαυτό μου, θα είμαι μια χαρά οπότε νιώθω πολύ, πολύ τυχερή.

Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή πολύ χειρότερες και βγαίνετε πιο δυνατοί από αυτές.

Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω».

«Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε πάντα με το γιατρό σας» κατέληξε η Edwina Bartholomew στο πλέον αισιόδοξο μήνυμα που θέλησε να δώσει στους τηλεθεατές του Channel 7 της Αυστραλίας.

@sydneymorningherald Flagging that she had personal news, Channel Seven presenter Edwina Bartholomew said she would be taking some time off work. #australiantv ♬ original sound – Sydney Morning Herald

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.