ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυστρία: Παραιτείται η κυβέρνηση – μένει μέχρι τη δημιουργία νέου συνασπισμού

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Αυστρίας

Αυστρία: Παραιτείται η κυβέρνηση – μένει μέχρι τη δημιουργία νέου συνασπισμού

Την υποβολή της παραίτησης της κυβέρνησης έκανε γνωστή ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ στον πρόεδρο Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, ο οποίος ως είθισται, του ανέθεσε τη συνέχιση του κυβερνητικού του έργου μέχρι να σχηματιστεί εκ νέου κυβέρνηση στην Αυστρία. 

Σε σχετικές δηλώσεις ο Ντερ Μπέλεν εξήγησε ότι το κύριο ζήτημα είναι να βρεθεί μια βιώσιμη πλειοψηφία, για αυτό το λόγο ξεκινά από αύριο (03/10/24) τις συναντήσεις με όλα τα κόμματα που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο νέο Εθνικό Συμβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Αυστρίας, απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι σημαντικό να γίνουν σεβαστές οι θεμελιώδεις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας της Αυστρίας όπως επίσης και να εξασφαλιστεί η ενεργή συμμετοχή της Αυστρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.