ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

B.Πούτιν: «Το κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλτούρας και του Χριστιανισμού είναι πλέον η Ρωσία»

Αξίες που κάποτε ανήκαν στην Δύση πλέον έχουν «μεταφερθεί» στην Ανατολή

B.Πούτιν: «Το κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλτούρας και του Χριστιανισμού είναι πλέον η Ρωσία»

Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δήλωσε ότι το κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλτούρας και του Χριστιανισμού είναι πλέον η Ρωσία.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Ρωσία εξελίσσεται στο κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλούρας και των παραδοσιακών ευρωπαϊκών αξιών που βασίζονται στον Χριστιανισμό».

Η διαπίστωση του Ρώσου προέδρου είναι πολύ σημαντική καθώς δείχνει ότι πλέον αυτό που εννοούνταν πριν από είκοσι χρόνια ως Δύση (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια) έχει πλέον «μεταφερθεί» στην ρωσική Ανατολή, ενώ στις δυτικές κοινωνίες διώκεται!

Η έννοια της Πατρίδας έχει καταστεί ως κάτι διαβολικό, η Θρησκεία ως δεισιδαιμονία και η οικογένεια όπως και η ύπαρξη των φύλων ως κάτι οπισθοδρομικό!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στην Ελλάδα, όποιος έχει «εμμονή» με αυτές τις έννοιες χαρακτηρίζεται με έμμεσο και έντεχνο τρόπο ως ρωσόφιλος.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «σύντομα δεν θα μείνει τίποτα από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, εκτός από μνημεία».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύντομα δεν θα μείνει τίποτα από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, εκτός από μνημεία. Οι παγκόσμιοι φιλελεύθεροι δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.