ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δεν βάζουν μυαλό οι Γάλλοι – Θέλουν να προκαλέσουν και με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων

Δυστοπικό τέλος για τους Ολυμπιακούς αγώνες σχεδιάζουν στην τελετή λήξης οι Γάλλοι διοργανωτές

Δεν βάζουν μυαλό οι Γάλλοι – Θέλουν να προκαλέσουν και με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κουμπερντέν και σίγουρα θα μετανιώνουν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που άφησαν ως παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα τους Ολυμπιακούς αγώνες, «βλέποντας» τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024.

Παρά την διεθνή κατακραυγή, καθώς ικανοποιημένοι από την τελετή έναρξης έχουν μείνει μόνο οι υποστηρικτές της woke ατζέντας, οι Γάλλοι ετοιμάζονται να προκαλέσουν και με την τελετή λήξης.

Σύμφωνα με  την L’Équipe, στην τελετή λήξης , που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου, και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί στο Σταντ ντε Φρανς και όχι σε εξωτερικό χώρο, οι Γάλλοι θα μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρόβες ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα περίπου σε χώρο ειδικά  διαμορφωμένο σε απόσταση μιας ώρας μακριά από το Παρίσι με τους διοργανωτές να έχουν τοποθετήσει  μία σκηνή παρόμοιου μεγέθους με εκείνη του Σταντ ντε Φρανς. με τις πρόβες να πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους ώστε οι συνθήκες να είναι ίδιες με εκείνες της ημέρας της Τελετής Λήξης για τους χορευτές, τους ακροβάτες και τους μουσικούς.

Όλα αυτά καλά, όμως το σενάριο της τελετής λήξης όχι μόνο δεν αφήνει μια νότα αισιοδοξίας ως είθισται αλλά προβλέπει ένα δυστοπικό μέλλον της ανθρωπότητας χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες!!! 

Θεατές στο γαλλικό σταδίου που θα έχουν πληρώσει και το εισιτήριο που ξεκινά από τα 45 ευρώ και φτάνει η τιμή τους στα 1600 ευρώ αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατών θα «βυθιστούμε» σε έναν κόσμο απαισιοδοξίας, καταστροφής και γκρεμισμένων χαλασμάτων χωρίς την ύπαρξη Ολυμπιακών αγώνων.

Ο σκηνοθέτης της τελετής Thomas Jolly, ο οποίος έχει ετοιμάσει μία παράσταση με πολλά ακροβατικά όπου θα συμμετάσχουν 100 συντελεστές, σημειώνει στην γαλλική εφημερίδα: «Ήθελα να γιορτάσω ένα ιστορικό γεγονός ειδικής ευαισθησίας που είναι οι Αγώνες. Στην ουσία, εξαφανίστηκαν στην αρχαιότητα προτού ανοικοδομηθούν. Φανταστήκαμε μια παράσταση στην οποία οι Αγώνες θα είχαν χαθεί ξανά».

Όλοι οι ερμηνευτές θα είναι ντυμένοι στα μαύρα, και όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί Οι καλλιτέχνες, θα σηκώσουν τρεις κυκλικές κατασκευές, στις οποίες και θα σκαρφαλώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το σενάριο της παράστασης επί σκηνής θα «αποκαλύπτονται» τα απομεινάρια της τελετής έναρξης και των Αγώνων του Παρισιού σε ένα καταστροφικό μέλλον χιλιάδες χρόνια αργότερα.

Η τελετή λήξης θα είναι πολύ μικρότερη σε διάρκεια από την Τελετή έναρξης, καθώς θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά και θα έχει τον τίτλο «Ρεκόρ».
Πάντως υπάρχει ευρύτερος προβληματισμός για τα μηνύματα που θέλουν να επιβάλλουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού που έχουν την σαφή διάθεση να μας οδηγήσουν σε περίεργες ατραπούς και να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας σε μια virtual πραγματικότητα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.